Overige grondverzet

HUUR EEN GRONDZEEF OF TRANSPORTBAND

Huur een grondzeef voor het uitzeven van grind/ puin uit zand of grond. Met een transportband kun je snel grote hoeveelheden zand, grond of puin verplaatsen. Tijdelijk je ondergrond beschermen of voorkomen dat je machine wegzakt, huur rijplaten voor een tijdelijke verharding. Met rijplaten verdeel je het gewicht en bescherm je gevoelige oppervlakken zoals bestrating en graszoden. Kun je de grondzeef of transportband niet ophalen? Wij brengen deze ook op locatie.
Swipe
2 producten
Prijzen excl BTW

OVERIG GRONDVERZET BIJ GROMAX

Bij grondverzet draait alles om efficiëntie en effectiviteit. Het gebruik van gespecialiseerde apparatuur en hulpmiddelen kan een aanzienlijk verschil maken in de snelheid en kwaliteit van je project. Overig grondverzet zijn bijvoorbeeld een trommelzeef, een transportband of rijplaten. Als je op zoek bent naar manieren om je grondverzetwerkzaamheden te verbeteren, neem dan gerust een kijkje tussen het aanbod van Gromax.

HUUR EEN TROMMELZEEF VOOR HET UITZEVEN VAN GRIND/ PUIN UIT ZAND OF GROND  

Het uitzeven van grind, puin of andere materialen uit zand of grond is een essentieel onderdeel van veel bouw- en grondverzet projecten. Het huren van een grondzeef stelt je in staat om ongewenste deeltjes te verwijderen en de kwaliteit van je materialen te verbeteren. Kun je de grondzeef of transportband niet ophalen, dan brengen we deze gewoon op locatie.

HUUR EEN TRANSPORTBAND VOOR HET VERPLAATSEN VAN ZAND OF GROND.

Voor het verplaatsen van grote hoeveelheden zand, grond of puin is een transportband een onmisbaar hulpmiddel. Transportbanden zijn in staat om snel en efficiënt materialen te verplaatsen, wat de arbeidsintensiteit vermindert en de productiviteit verhoogt. Dit is vooral handig bij grootschalige projecten waar tijd van essentieel belang is.

RIJPLATEN HUREN VOOR HET BESCHERMEN VAN DE ONDERGROND

Wanneer je werkt op een kwetsbare ondergrond, zoals bestrating of graszoden, kunnen rijplaten een cruciale rol spelen in het behoud van de integriteit van die oppervlakken. Rijplaten verdelen het gewicht van zware machines en voorkomen dat ze wegzakken, waardoor schade aan de ondergrond wordt voorkomen. Deze platen bieden een tijdelijke verharding en zorgen ervoor dat je project zonder nadelige gevolgen voor de omgeving kan worden uitgevoerd.

Tips voor het huren van grondverzet

  • Wat is het werk dat verzet moet worden en welke machine is daar het meest geschikt voor. Er zijn talloze mogelijkheden in machine keuze en aanbouwdelen. Bel gerust voor advies, onze experts denken graag met je mee.
  • Gebruik voor kleine ruimtes schrankladers, deze draaien geheel om hun as en zijn zeer geschikt voor onder andere sloopwerk en het werken in kleine ruimtes.
  • Wil je tijdelijke verharding van de ondergrond , huur dan rijplaten van 50 tot 100 cm breed.
  • Heb je een machine nodig voor een langere periode, neem dan contact op, wij hebben speciale prijsafspraken voor lange termijnverhuur.
  • Zorg voor de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, wij hebben een ruime keuze.
  • Gromax heeft een uitgebreid verhuur assortiment, check onze catalogus voor een totaaloverzicht.
  • Huur je machine in het weekend en profiteer van het speciale 2=1 weekendtarief.