Huren op rekening

Wanneer je als bedrijf met regelmaat bij ons komt huren kan je ervoor kiezen om op rekening te gaan huren.

Bedrijven met een KvK (Kamer van Koophandel) inschrijving kunnen bij Gromax op rekening huren.

Wanneer het formulier is ingevuld en verstuurd is met een geldig KvK uittreksel zal deze binnenkomen bij de administratie en zal deze getoetst worden. U krijgt een mail terug vanuit de administratie waarna u kunt huren op rekening. Meld bij de vestiging waar u de eerste reservering plaatst dat u geregistreerd bent als nieuwe klant. Bedankt en voor nu alvast een prettige samenwerking.

(*) Zijn verplichte velden.

KvK-uittreksel bijvoegen, zorg dat u een digitale scan paraat heeft van uw KvK uittreksel

"*" geeft vereiste velden aan

Betreft
Adres*
Verplicht uploaden
Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Borg: Voor aanmeldingen van nieuwe relaties zal er altijd om een borg betaling gevraagd worden. Deze borg dient voor of bij ingang huurperiode voldaan te zijn. De borg dient te worden voldaan via pin- of banktransactie (dus niet cash/contant).

Verzekering: Voor de kosten van de verzekering betaald u een toeslag op de huurprijs (10% van de bruto huursom). Opzet en grove schuld zijn niet verzekerd. Bij de gedekte waarde geldt een eigen risico voor uw rekening waarvan de hoogte afhankelijk is van de objectwaarde. Dit verzekeringscertificaat vindt u op onze website, klik hier

Ondergetekende stemt in met de verhuurvoorwaarden en verzekeringsvoorwaarden, beide te lezen op onze pagina “zo werken wij“. Tevens is ondergetekende op de hoogte dat een toetsing bij een kredietinformatie databank deel uitmaakt van de acceptatieprocedure. Gromax bv behoudt zich het recht voor om een alternatieve betaalwijze aan te bieden. U accepteert de betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum.