Aanhangers en accessoires

HUUR VOOR IEDERE KLUS DE JUISTE AANHANGWAGEN

Aanhangwagen huren? Gromax heeft voor iedere klus de juiste aanhangwagen. Met of zonder huif (boedelbak), keuze uit verschillende laadvermogens, kiep- of haspelwagen en aanhangers voor rijbewijs B. Reserveer nu, gratis annuleren kan altijd. Een aanhangwagen huur je al vanaf 15 euro per dag/per weekend.
Swipe
30 producten
Prijzen excl BTW

Aanhanger huren

Het huren van een aanhanger is een handige oplossing voor wie tijdelijk extra laadruimte nodig heeft. Of je nu bezig bent met een verhuizing, tuinafval wilt afvoeren of grote aankopen wilt vervoeren, een aanhanger biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Aanhangers zijn beschikbaar in verschillende maten en typen, waaronder open aanhangers, gesloten aanhangers en speciale modellen voor specifieke doeleinden. Door een aanhanger te huren, vermijd je de kosten en het gedoe van het bezitten en onderhouden van je eigen aanhanger. Gromax heeft diverse soorten aanhangers beschikbaar. Bekijk het assortiment.

Tips voor het huren van een aanhanger

 • Check welk rijbewijs je nodig hebt voor de aanhanger die je wilt huren en ook het maximale gewicht wat je auto mag trekken.
 • Heb je een BE rijbewijs van na 2013 dan mag je een aanhanger van max. 3500 kg. trekken. Meer informatie hierover vind je op de site van de RDW.
 • Waar wil je de aanhanger voor gebruiken? Er zijn meerdere type aanhangers te huur waaronder speciale kiepaanhangwagens en haspelaanhangwagens voor specifieke doeleinden.
 • Voor een aanhangwagen met een totaalgewicht onder de 750 kg heb je een witte kentekenplaat nodig. Vergeet deze niet aan te vragen om een boete te voorkomen. Wij kunnen dit voor je regelen, mits op tijd aangevraagd.
 • Let op je snelheid! Met een gewicht van de aanhanger onder de 3500 kg is de maximumsnelheid 90 km/h. Boven de 3500 kg is dit 80 km/h.
 • Check altijd of je verlichting goed werkt en of je lading veilig is vastgemaakt. Ook hier gelden hoge boetes variërend van 60 euro tot 300 euro.
 • Heb je een aanhanger nodig voor een langere periode, neem dan contact op, wij hebben speciale prijsafspraken voor lange termijnverhuur.
 • Gromax heeft een uitgebreid verhuur assortiment, check onze catalogus voor een totaaloverzicht.
 • Huur je aanhanger in het weekend en profiteer van het speciale 2=1 weekendtarief.

Voordelen van het huren van een aanhangwagen

 • Onze aanhangers voldoen altijd aan alle veiligheidseisen en laatste standaarden.
 • Geen onderhoud of zorgen om kapotte verlichting of keuringen.
 • Geen opslag.
 • Altijd de juiste aanhanger voor iedere klus.
 • Goedkoper dan het huren van een busje of vrachtauto.

Veelgestelde vragen

Welke stekker heb ik nodig voor de aanhanger?

Bij iedere vestiging zijn verloopstekkers aanwezig zodat de aanhanger altijd kan worden aangesloten op de auto.

Welke gewicht of met welke trekkracht mag ik vervoeren?

Hoeveel gewicht je mag vervoeren ligt aan het gewicht van de auto en het gewicht van de aanhanger. Lees hier de richtlijnen van het RDW.

Moet ik een borg betalen?

Ben je een nieuwe klant of heb je geen vaste rekening bij Gromax, dan vragen wij een borg. Deze wordt per verhuur berekend.

Kan ik met rijbewijs B een aanhangwagen huren?

Gromax heeft verschillende type aanhangwagens waar je met rijbewijs B mee mag rijden. Dit is duidelijk aangegeven per aanhanger of check hier de richtlijnen.

Kan ik de aanhangwagen het hele weekend gebruiken?

Gromax heeft een speciaal weekendtarief.

Kan ik de aanhanger een middag huren?

Huren kan alleen per dag. Gromax heeft een zeer aantrekkelijk dagtarief.

Ik heb geen kentekenplaat voor de aanhanger.

De boete is hoog voor het niet hebben van een witte kentekenplaat. Wij regelen dit graag voor je mits 48 uur van tevoren besteld.

Hebben jullie overdekte aanhangwagens?

Gromax verhuurt verschillende type aanhangwagens zowel met huif (boedelbak) als zonder huif.

Hebben jullie ook netten en spanbanden?

Wij vinden veiligheid belangrijk. Gromax heeft verschillende extra opties om je hierin te ondersteunen zoals disselsloten, spanbanden en netten.