Over ons

De beste service zodat jij je kan richten op je eigen activiteiten, dat is onze missie, al meer dan 15 jaar lang.

Wist je dat Gromax staat voor Groots in verhuur, Maximale service? Ondanks dat we één van de grotere verhuurbedrijven van de Randstad zijn, is deze groei niet ten koste gegaan van onze flexibiliteit en klantgerichtheid. Wij lopen voorop in de transitie naar het nieuwe, groene werken en blijven investeren in het uitbreiden van ons emissievrije assortiment.

Hoe kijken wij naar klantgerichtheid?

Snelheid, flexibiliteit en kwaliteit vormen een krachtige drie-eenheid in onze service. Wij zijn bereikbaar en begrijpen dat stilstand voor onze klanten kostbaar is. Vanuit één aanspreekpunt bieden wij totaaloplossingen, met een team dat staat voor integriteit en dat grote waarde hecht aan de verantwoordelijkheid voor het leefmilieu en de veiligheid en gezondheid van mensen.

Speciaal materieel voor specifieke toepassingen, verhuur voor de lange termijn of emissievrij werken; met het juiste advies, het juiste aanbod en het juiste materieel behalen onze klanten een beter rendement. Klik hier als je meer wil weten over hoe wij werken

Wat we doen

Gromax Verhuur heeft met ruim 4.000 artikelen het grootste verhuurassortiment in de Randstad. Vanuit negen vestigingen staat ons team van meer dan 45 werknemers dagelijks klaar, om jou als klant te voorzien van professioneel advies en kwalitatief materieel en gereedschap. Wij verhuren materieel voor bouw, industrie, weg- en waterbouw, hoveniers, schoonmaakbedrijven, grondverzet, sloopbedrijven en evenementen. Ook als particulier kun je bij ons terecht

Onze waarden

We waarderen onze klanten

We streven naar langdurige klantrelaties door adequaat te anticiperen op klantbehoeften en verwachtingen. We zijn proactief, reageren snel, leveren kwaliteit en volgens afspraak.

We waarderen onze medewerkers

We stimuleren betrokkenheid en succesvol teamwork. We ondersteunen ontwikkeling van ons personeel en behandelen onze medewerkers met respect.

We werken veilig en verantwoordelijk

We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor onze eigen veiligheid en samen voor die van elkaar. We behandelen onze omgeving en het milieu met respect.

We werken integer

We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor oprecht en eerlijk gedrag. We handelen klanten, collega’s en bedrijfsmiddelen met het respect dat zij verdienen.

We willen elke dag verbeteren

We streven naar kwaliteit en verbetering om het professionele niveau dat klanten van ons verwachten te behouden en zelfs te overtreffen.